n

Maker Content Hub

Maker Podcast, un podcast despre creatorii de conținut pe care și tu îi urmărești

Maker Podcast, un proiect al Maker Studio, este primul și singurul podcast din România în care invitații sunt doar creatori de conținut care povestesc despre cum au devenit makeri (influenceri) în online și cum au evoluat într-un business de imagine.

Podcastul este predominant un video-podcast, care poate fi urmărit pe YouTube, dar și ascultat pe Spotify și Apple Podcasts, și mă bucur să fiu cel care stă de vorbă cu invitații și le află poveștile din online.

Proiectul a apărut din dorința de a afla mai multe despre creatorii de conținut pe care și tu îi urmărești și despre ce fac în online, cum au devenit din simpli followeri persoane cunoscute, urmărite și apreciate de sute, chiar milioane de oameni.

În primul sezon, care cuprinde 10 episoade, i-am avut ca invitați pe următorii:

Dana Rogoz Episodul 2

Virgil Godeanu Episodul 3

Andreea Remețan Episodul 4

Christina Oné Episodul 5

Sore Episodul 6

Lorena Șerban Episodul 7

Edi Brandabura Episodul 8

Marius Elisei Episodul 9

Alexia Eram – Episodul 10

Dacă o să urmărești podcastul, o să ai ocazia să afli că fiecare invitat are un profil propriu și o poveste diferită despre cum a început în online. Dacă unii dintre ei se concentrează exclusiv pe online, iar alții au și alte preocupări, ce au toți în comun este crearea de conținut în Social Media.

Pe parcursul celor 10 episoade, invitații au povestit și despre cum comunică pe platformele pe care sunt prezenți, cum au început să colaboreze cu branduri, relația lor cu comunitatea, dar și alte lucruri. Poți să citești AICI ce am învățat de la creatorii de conținut invitați la Maker Podcast.

Conținutul realizat de Maker Podcast este prezentat și pe canalele de TikTok, Instagram, Facebook și LinkedIn ale Maker Studio.

Stay tuned pentru că ne propunem să aflăm și poveștile altor creatori de conținut, într-un nou sezon al podcastului. 😉

Autor

Add Comment