Ideile sunt create și votate de consumatorii tăi, așa că sunt mai actuale și relevante decât cele create într-un mediu tradițional de agenție.

Conținutul video este pre-testat cu tehnologie biometrică de către un panel reprezentativ GenZ, pentru a vedea ce emoții generează și pentru a putea fi optimizat înainte de alocarea bugetelor de media.

Influencerii (creatorii de conținut) au rol de consultanți și vin cu propria lor perspectivă, realizând demo-uri sau pitchuri video reprezentative pentru trendurile actuale. Beneficiezi astfel din plin de experiența si skill-urile lor.

E un proces de lucru inovativ, unic pe piață. Prin el, putem genera multe idei, fără limită de resurse. Nu apar blocaje, nu avem un număr fix de angajați.

snackable video

Brandul tău merită asta

Un nou mod de a crea conținut video pentru brandul tău

un nou model de business

E momentul să îți duci conținutul video la următorul nivel

Ne briefezi ca pe oricare altă agenție, dar rezultatele sunt diferite. Nu suntem o agenție de publicitate, nu suntem un studio de producție, nu suntem o companie de influencers management. Suntem un hub de creatori ce produce conținut video snackable împreună cu consumatorii tineri.

Integrăm următoarele servicii:

Concepte creative 0

Idei de content video 0

Producție video 0

Colaborări cu creatorii de conținut 0

Research și testare 0

f
Pentru tine

Soluții inovatoare pentru brandul tău

Folosești conținut video în campanii? Ești sigur că este relevant și pe gustul publicului tău tânăr?

Echipa noastră

Ioana Mucenic

CEO

Bogdan Ivașcu

Business Manager

Patricia Bălan

Social Manager

Marius Marin

Influencer Marketing Manager

Autor