n

Maker Content Hub

Fată GenZ care are telefonul deschis pe TikTok.

Trendurile TikTok din aprilie 2024

Trendurile TikTok din aprilie 2024 au venit cu multe evenimente memorabile în Social Media, în special beeful dintre Drake și Kendrick Lamar. Toate acestea au fost combustibil pentru noi tendințe pe TikTok, că nu se putea altfel. 

The Victorian Memes

În categoria asta o să dau 2 referințe pe care le-ați tot văzut în ultima perioadă. Vorbim despre acele memes in Victorian style făcute tip slideshow cu photos. Trendurile TikTok din aprilie 2024 cu de tipul ăsta sunt top, și pe bună dreptate, sunt mega fun de obicei. 

Aici avem YOUR HONOUR.

Aici avem „mai dă o dată în cărțile alea ca să nu mă supăr” tarot Victorian edition.

Asoka

Bollywood entered the chat. Practic a pornit ca un make-up trend, inspirat din clasicele, iconice, indian makeups și a împânzit tot TikTok-ul. Și-a păstrat și apartenența la Makeup, aici o referință de la Cesima Cristina

@cesimaa

You asked for Asoka, i gave you Asoka 🤭 Special thx to @Alex Tanasă for THE makeup 😍 #asokamakeup #cesimaasoka

♬ suara asli – Sita Suwarnadwipa – Sita Suwarnadwipa

Dar, bineînțeles că a ajuns și în partea TikTok-ului care se ocupă de entertainmentul nostru zilnic , sau cum le mai zicem, prăjeli: 

I’m the biggest hater

Aici vorbim de beeful momentului, Drake vs. Kendrick Lamar. O să urmeze un articol separat pe subiect care o să-l explice mai în detaliu, dar până atunci eu vă las trendul. Long story short, Kendrick Lamar a scos niște disstracks pentru Drake, iar o bucată din Euphoria a devenit virală pe TikTok. 

Este partea în care Kendrick explică într-un mod cât mai raw ceea ce nu îi place la Drake. Legat de impactul puternic al cuvântului „hater” & „hate”, uneori toți suntem. Indiferent dacă recunoaștem sau nu asta, deci să lăsăm puțin deoparte political correctnessul pentru trendul ăsta. 

Bineînțeles, the ace of doing TikTok trends, Duolingo

@duolingo

kendrick opened the flood gates #bbldrizzy

♬ euphoria – ziora

Punch time

Nu știu exact cum să-l numesc pe ăsta, așa că îl vom numi „punch time” sau trendul ăla de vă contraziceți cu pumnii. Da, I know, foarte explicativ. Este acest trend în care pe soundul respectiv se fac toate mișcările corpului, se ia poziție de box și fiecare argument este pe câte un peak al soundului. Mai bine vă arăt, zic. James Charles pregătindu-se de Coachella:

@jamescharles

Who’s ready for this year’s #coachella outfits?! 👀 @Lena Nash

♬ son original – Eyemazy France 👀

What aesthetic are you?

I’m just a girly girl și ador chestiile de genul, no questions asked. Da, I might dress up like a bro, dar în sufletul meu I’m just a girl (insert șoarecu’ ăla drăguț cu ochii mari).

Fenty Beauty, ca de obicei aesthetically pleasing, cum apare ceva trend ei sunt primi, indiferent: 

@fentybeauty

Which typa Fenty girlie are you? 🤎🎀🥀 Friendly reminder that TODAY is the LAST day to shop the #SephoraSavingsEvent & re-up on your fave #FentyBeauty + #FentySkin + #FentyParfum goodies in-store + online at @sephora, @sephoracanada + #sephoraxkohls at @Kohl’s! 💫 #SephoraSale Deets ⤵️ 🖤 Rouge (20% off) | 4/5–4/15 🖤 VIB (15% off) | 4/9–4/15 🖤 Insider (10% off) | 4/9–4/15

♬ Write This Down (Instrumental) – SoulChef

Asta a fost de la mine pe trendurile TikTok din aprilie 2024. Ne auzim soon cu recapul pe luna mai. Pwpek <3 

Autor

Add Comment