Ești plin de idei? Super! Rezolvă briefurile noastre. Vei fi plătit și îți vei vedea ideile implementate de cele mai tari branduri.

Acesta nu este un job cu program fix, este o colaborare. Tu alegi briefurile care îți plac și le rezolvi generând idei oriunde te găsește inspirația.

Ești plătit pentru ideile trimise, dacă respecți brieful. Ideile selectate pentru implementare sunt plătite suplimentar.

Poți genera idei, le poți vota pe cele create de alții, poți participa la workshopurile noastre pentru a ne da insighturi sau poți testa conținutul video. Tu alegi.

Conținut video snackable

Ce înseamnă de fapt să fii un Maker

un nou model de business

Contribuie la publicitatea viitorului!

Ești genul de persoană care are mereu o idee fun? Vezi reclame și îți spui că tu le-ai face mai bine? Stai pe TikTok și cunoști deja toate trendurile? Sau ești critic atunci când analizezi munca celorlalți? Poate creezi chiar tu conținut propriu și știi cum să faci un video cool? Dacă te regăsești în cele de mai sus, ai toate șansele să devii Maker.

Iată ce vei face

Vei genera idei pentru campanii publicitare 0

Vei propune scenarii pentru conținut video 0

Vei evalua ideile altor Makeri 0

Vei participa la testarea conținutului video 0

Vei produce conținut video 0

Fii parte din viitor

Vrei să afli ce înseamnă cu adevărat să fii Maker?

Faceți cunoștință cu Ana și Ruxandra, doi dintre Makerii noștri. Vezi în videoul de mai jos cum a fost experiența lor de lucru pe campaniile noastre.

Primii noștri Makeri

Ruxandra Cojocariu

Maker

Ana-Maria Iordache

Maker

Andrada Ciocoiu

Maker

Ioana Popescu

Maker

Autor