n

Maker Content Hub

Fată Gen Z care se uită pe TikTok la trendurile din ianuarie 2024 îmbrăcată într-o jachetă albă și cu o bască albă pe cap.

Trenduri TikTok din ianuarie 2024

Trenduri TikTok din ianuarie 2024 sunt aici so get down with the cool kids cu cele mai populare dintre ele: o sursă de inspirație lunară pentru crearea de conținut.

Luna ianuarie a fost un prilej de a marca noi începuturi, de a seta noi obiective și rezoluții dar și un prilej al noilor trenduri să apară pe TikTok. Înainte de a începe vreau să vă doresc tuturor un an plin de împliniri și sper să vă faceți patul dimineața până la sfârșit de 2024. *love reacts only*

Să ne întoarcem la trendurile noastre, zic. Că vorba aia, ne-am adunat astăzi aici…

1. We are… of course…

Este un trend simplu legat de noi: suntem X și este de la sine înțeles că facem Y. Ceea ce s-a scos în evidență cu acest trend a fost foarte variat, de la culturi diferite până la egalitate și bineînțeles… fun things. Trendurile au văzut o oportunitate de a combina fun-ul cu practicul și au scos în față arsenalul de calități sau defecte într-un mod amuzant. Așa au reușit să engage-uiască cu lumea extraordinar de bine. Deja ați observat că am un tipar când dau exemple, asta fiindcă sunt fidelă conturilor care produc content bun. Să trăiască omuleții de Social Media din spatele lor! Not all heroes wear caps! Fără prea multe introduceri, începem 2024 cu Ryanair:

2. Gegagedigedagedago

Probabil că ai citit și ai zis: „What the actuall….”? Exact. Și eu am fost la fel. Vă prezint în exclusivitate trend-ul din luna ianuarie care nu are niciun sens, dar a prins.

Piesa pe care s-a lansat trendul este Collector by The Real Bill și este o versiune a piesei Cotton Eye Joe by Rednex, după câteva luni în Vaslui. În schimb, te întrebi cine a luat acest trend, l-a făcut, ATE AND LEFT NO CRUMBS? Bineînțeles, Duolingo. De ce spun asta? Știm că Duolingo este o aplicație care te ajută să înveți limbi străine, într-un mod mai fun și practic. Ironia este că această aplicație care te învață limbi străine a luat acest sound gibberish și l-a exploatat la maxim, pe principiul: Așa ajungi dacă îți pierzi streak-urile, pune mâna și intră 10 minute pe zi că o să ajungi în Franța și tot ce vei ști să spui o să fie Gegagedigedagedago, s’il vous plait

@duolingo

Fix bugs and add something new ❌ Make gegagedigedagedago ✔️ #duolingo #gegagedigegagedado #languagelearning

♬ original sound – The real bill collector

3. I told you we needed more glitter

Scurt, la obiect – și unul dintre preferatele mele din aceste trenduri TikTok din ianuarie 2024. Arată dualitatea: dintre personalități, persoane, produse, branduri. Everything duality. Cu toții suntem înclinați în a avea o dualitate. De exemplu eu, când mă duc la muncă dimineața, arăt de parcă sunt atât de supărată pe viață încât mă uit urât la oameni FĂRĂ SĂ VREAU, it’s just my look in the morning. Cu toate astea, în căștile mele cu siguranță este o melodie cutie pookie patootie kpop care îmi face suflețelul roz. See my point? Toți avem o dualitate a personalității. Fenty Beauty s-a prins, ne-a arătat and they slayed:

@fentybeauty

Get you a #FentyGirl who can do BOAF 💜🤎 Which #fentybeauty personality are you??

♬ original sound – Sam Middleton

4. Yes, and?

Arianaaaa, what are you doing here???!!!

Ariana Grande is back cu un nou banger, un răspuns la toate criticile aduse la adresa artistei, dar ăsta este un subiect pentru un alt articol. Cert e că în piesă are o porțiune care s-a viralizat pe TikTok și a fost exploatată la maxim atât de creatori de conținut, cât și de brands. A dorit să scoată în evidență că la final, tot ce vrem noi facem – asta așa, ca long story short. Cu siguranță merită să intre în lista de trenduri TikTok din ianuarie 2024.

Sacla, un brand de produse alimentare italiene, l-a adoptat într-un mod foarte fun:

@sacla_uk

Yes, this is my 4th bowl this week…Sue me 💚 #Pesto #SaclaPesto #YesAnd

♬ Yes and Sped up – Stan 🙂

Și asta așa, ca o adăugare: let me eat my pesto pasta alone, hater.

5. Everywhere I go a keep a picture in my wallet

Unul dintre preferatele mele, nu puteam să trec pe lângă el, a împânzit tot FYP – mai ales pe nișa de couples. Este această tranziție foarte mișto în care se arată poza s/o-ului tău (significant other) și din tranziție, din spate, din lateral, cumva el intră în poză. E FOARTE CUTE! A fost adaptat de o grămadă de influenceri sau vedete, fiindcă a fost un prilej bun de a te conecta cu comunitatea și bineînțeles, să faci pe cineva fericit.

Ca exemplu, TxT au dat stitch la un video unde a luat o porțiune din video-ului unui MOA și l-au lipit cu idolul pe care era cartonașul. Vreau doar să vă uitați la cifre. A explodat:

@txt.bighitent

@Mora🎧 님과의 #이어붙이기 Only because MOA wanted it

♬ orijinal ses – caner

Asta am fost eu, ne auzim luna viitoare cu snippets din Valentine’s Day și ce mai este trending pe TikTok. *mwah, mwah*

Autor

Add Comment