n

Maker Content Hub

Tineri Gen Z care se joacă foosball în ziua de Super Bowl 2024.

Super Bowl 2024 Recap: Pauza de Publicitate

Super Bowl 2024 nu a fost doar despre touchdowns și puncte înscrise, ci și despre spoturile publicitare epice care ne-au ținut pe canapele chiar și în momentele de pauză. Let`s dig in printre reclamele de anul ăsta cu o selecție a brandurilor mele favorite – cuz they don`t ever miss.

Nu uita să-ți iei popcornul și să te bucuri, for once, de reclame.

1. Dove: Hard Knocks

Pentru Super Bowl 2024, Dove a ales să meargă pe ideea „câteodată mai și cădem, dar o facem cu încredere”. Mesajul spotului publicitar de anul acesta vrea să reamintească oamenilor că fetele sunt la fel de rezistente la căzături, lovituri, eșecuri, competiții pierdute – dar că asta nu ar trebui să le afecteze stima de sine. Într-o lume în care fetele sunt excluse din sporturi din cauza corpului lor, Dove este aici să ne reamintească ceea ce contează în final: nu contează cum arăți, contează să te ridici când cazi.

2. Kawasaki: Mullets

This one gives ✨Troy Bolton în mașinuța de golf, but more manly✨ ceea ce face ca acest spot să fie atââât de bun. Practic, avem a teeny tiny 4×4 Kawasaki car pe care bărbații o conduc cu mândrie, pentru că are un motor puternic și suspensii rezistente. Acest concept nemuritor al anilor`80 ne spune că business in the front, party in the back este un motto după care ar trebui să ne ghidăm chiar și în 2024. De ce, pentru că este iconic. În plus, în cazul în care nu ați observat deja, chica a revenit în forță printre cele mai influente persoane. Hint: Jacob Elordi, Jungkook, Paul Mescal. 🤭

3. Paramount+: Sir Patrick Stewart Throws a Hail Arnold

Tu ce ai face cu 28 de milioane de dolari? Pentru că Paramount + a făcut spotul ăsta publicitar care, to be honest, este esența omenirii at it`s finest. Să ai două minute de publicitate la Super Bowl 2024, în această economie, este cel mai mare statement pe care-l poți face ca brand. Iar haosul aparent între actori și animații mi se pare senzațional, e una din plăcerile mele cinematografice vinovate. Ah, v-am spus că bugetul ăla de 28 de milioane nu include și plata actorilor? Oh, well.

4. T-Mobile Home Internet: That T-Mobile Home Internet Feeling

De câte ori te-ai uitat la spotul ăsta publicitar? WHAT A FEELING! *dance, dance* I HAVE WIFI NOW!! *dance, dance* Jason Momoa este motivul pentru care cred că încă avem o speranță la pace în lume. T-Mobile își cunoaste audiența și a mizat pe ideea „vreți să-l vedeți în continuare fără lag? we got you, sweetie!”. Momoa is down for literally EVERYTHING și poate ai crede că este doar un actor dezinhibat, but oh, no – this is just him. 🙌

5. Mountain Dew Baja Blast: Having a Blast

Mountain Dew and I are having a love-hate relationship. Dar aș putea trece peste the hate part după acest spot publicitar de la Super Bowl 2024. Aubrey Plaza este reprezentarea mea reală când sunt în cadre sociale cu mulți oameni – sau doar în cadre sociale. E foarte important să ai la îndemână în astfel de momente a coping mechanism, iar MTN Dew a știut cum să folosească sarcasmul at it`s finest – through the qween of it.

6. e.l.f. Cosmetics: In e.l.f. We Trust

I`m more of a Rimmel London girl, dar spotul de la e.l.f. E ATÂT DE BUN și foarte Gen Z coded. A folosit clasicul concet al serialului Judge Judy, cu actori din Suits care, mind you, s-a ridicat once again to shine fix din străfundurile platformelor de streaming. A adăugat puțină atitudine sassy și un scenariu funny, yet thrlling și a reușit astfel să fie unul dintre cele mai bune spoturi de la Super Bowl 2024. I aspire to be like Judge Beauty, iconic.🔥

So, am ajuns și la final de recap. Au fost multe reclame bune anul ăsta, printre care s-au numărat și Uber Eats, Dunkin și Popeye`s. Și să nu uităm de inserțiile de movie trailers: Wicked vine în toamnă și abia aștept să-l văd! Filmul este o adaptare după celebrul musical, so please don`t be surprised by the singing.

Uite, dacă ai trecut deja prin selecția de spoturi publicitare, lasă-mă să-ți reamintesc cum Taylor Swift took over NFL acum câteva luni. Să vă țină ocupați până la următorul articol. See yaaa!

Autor

Add Comment