n

Maker Content Hub

Fată GenZ care face top trends on TikTok îmbrăcată în portocaliu, cu o acadea roșie în mână pe un fundal roz cu grafitti.

Top trends pe TikTok în Septembrie 2023

Top trends pe TikTok este momentul ăla când fac articol despre ce trenduri au luat cu asalt TikTok-ul, momentul ăla care îmi place mie mult de tot. Let’s talk about September!

1. OH MY GODNESS I LOVE THIS QUESTION!

I think…. Cred că ăsta a fost unul dintre cele mai volatile trenduri din luna Septembrie. S-a putut arăta cu el de la expertiză pe anumite domenii, până la lucruri de zi cu zi. Entuziasmul acestui sound l-a făcut să fie foarte fun și totodată foarte ușor de folosit. A fost utilizat de la creatori de conținut până la branduri.

Uite de exemplu cum s-a folosit Dunkin’ de el:

Tot ceva foarte funny a făcut și Capri Sun:

@caprisun

Choose your favourite character 🫶🏼 #caprisun #juice #fyp

♬ original sound – Elsie Silver

2. MORE PASSION, MORE ENERGY, MORE FOOTWORK

Este self-explinatory. TikTok-ul a fost ÎMPÂNZIT de acest trend. Efectiv A D O R. Am râs cu lacrimi la fiecare bucățică de content pe acest trend. De la video-ul cu greierele, până la ce au făcut brandurile. Top trends pe TikTok a fost extrem de creativ luna asta.

Nimeni: Nimic

Fenty Beauty:

@fentybeauty

🗣️ MORE ENERGY! MORE BLUSH!! More #CheeksOutCreamBlush is always a good idea…😏💅🏽 Especially when the formula is light-as-air & non-greasy purrrfection 👏🏽 Just keep dabbin’ on that fresh wash of color daily to get chuuu hype to slay the day away, bestie boos!! ❤️‍🔥 What’s your fave #fentybeauty blush shade? 💕⤵️

♬ original sound – MORE ENERGY 😎

3. Never back down never what? NEVER GIVE UP. L O U D E R.

Acest trend, care a pornit ca un speach motivațional, a ajuns utilizat în atât de multe ipostaze fun și smart. A fost folosit în multe comunități: beauty, books, fitness, music, everything. Tot un exemplu foarte fun de la Fenty Beauty:

@fentybeauty

Trust we gonna use #EazeDropStick up til THE veryyy last swipe!! 🤞🏽😤💯 Yk we gotchu til the very end, #FentyFam 👉🏽 When your Eaze Drop Blur + Smooth #SkinTint stick gets low, twist AWL the way 🆙 until you push out the last bit of product 👏🏼 Once empty, just toss in the recycle bin — no rinsing or scraping required! ♻️ Tap the 🔗 in bio to get into this top tier no waste packaging ❤️‍🔥

♬ original sound – CCJT Studios

Și Redbull, care are acest content foarte activ, l-a folosit într-un mod fun, dar motivațional:

4. Besame or… maybe not?!

S-a ținut tare trendul cu besame mucho și în septembrie. E acel trend unde ești pe chill la început și vine ceva disruptive care îți dereglează chakrele.

Fără alte introduceri, Nascar:

@nascar

Sorry to interrupt, Austin Cindric. #NASCAR #Bristol #fyp

♬ original sound – Vanessa Sirias

Nu o să vă zic despre cât de mult vă încurajez să faceți trenduri pe TikTok,pentru că vă spun deja de câteva luni încoace. Try it! Nu are cum să iasă ceva rău. Funny bad probabil, dar rău-rău sigur nu.

Autor

Add Comment