n

Maker Content Hub

Fată GenZ care se uită la un trend TikTok îmbrăcată în albastru.

Top 5 trenduri pe TikTok în iulie 2023

Luna iulie nu s-a lăsat mai prejos în categorie de trenduri pe TikTok și am avut o serie de trenduri foarte cool care au acaparat FYP-ul. Singurul lucru pentru care iubesc vara (da, singurul, I’m a winter girl!) e faptul că vara este sezonul trendurilor. Iar dacă le-ai ratat pe cele de pe iunie, le poți găsi aici.

Să le luăm cu începutul.

1. YOU DIDN’T GET A SPEED TICKET? JEFFYYYYY.

Jeffy one was the best. În opinia mea (ca la școală, hai cu argumentarea), a fost unul dintre cele mai volatile trenduri pe TikTok care s-au întâmplat în luna iulie. Pe lângă faptul că lumea l-a folosit obsesiv, inclusiv brandurile l-au acaparat. A D O R. Eu sunt mare fană a contului de TikTok Ryanair, oamenii sunt foarte direcți și true, din acest motiv le și merge foarte bine din punct de vedere reach și engagement. Dacă vreți să vedeți cum l-au folosit și ei, îl găsiți aici.

2. GIIIRL DINNER

Sigur ați auzit de This is my meal, I call this girl dinner. GIIIRL DINNEEERRR. Acesta a fost interpretat și reinterpretat într-o grămadă de feluri. Bineînțeles, brandurile de food au asaltat acest trend, nicio îndoială. Aici câteva exemple de la KFC (cam toate conturile de KFC au făcut asta, de pe toate țările la care te poți gândi), și MC Donald’s. I love it.

@mcdonaldscanada

sometimes u gotta girl dinner multiple times a week #McDonalds #fyp #Trending #GirlDinner

♬ original sound – karma carr

3. Barbie filter

Filmul Barbie a fost un success, atât pe campania de Marketing (we are manifesting budgets like this), cât și din vânzări. Bineînțeles că nu s-a putut să nu se facă N trenduri cu Barbie. Preferatul meu este cel cu filtrul Barbie (how would you look as a Barbie Character). Faza funny la el este că brandurile care au mascotă chiar l-au adaptat – și a fost foarte fun. Un exemplu perfect de cum să te joci cu trenduri pe TikTok as a brand. Uitați ce a făcut Wattpad. Dacă nu știți ce este Wattpad, este acest loc în care găsești material de lectură, any kind. Cărți, fanfiction, fiction… practic când încă trăiești in your y/n era, it’s perfect.

@wattpad

happy barbie day for those who celebrate

♬ original sound – Wattpad

4. The chicken egg

Am avut foarte multe second thoughts about this, dar când ceva merge, merge. Practic este acest proces natural unde găina face un ou. Faza funny la acest trend este ce iese din ou. ȘTIU CĂ L-AȚI VĂZUT, știu. Știu că prima dată v-a uimit și speriat în același timp, i know. Dar după câteva zile a devenit chiar foarte funny, este? Duolingo SLAYED this one. Știm cu toții ce face Duolingo, și de ceva timp are și content foarte bun pe TikTok (de la învață-ți lecția până la de ce merită să ai Duolingo premium), iar adminii contului nu se lasă deloc cu una cu două și sar pe orice trend văd.

@duolingo

and that kids, is how babies are made. duolingo languagelearning chickenortheegg

♬ original sound – 🕷🖤MaryanaRo🕸💖 – 🕷🖤MaryanaRo🕸💖

5. SEVEN (dance trend)

Nu o să fac acest top 5 fără un dance trend, NEVER. Fiindcă trebuie să dăm cezarului ce-i al cezarului. Dancetok ocupă 70% din platformă și este o unealtă foarte utilă pentru artiștii care își promovează noua muzică. În luna iulie, Jung Kook a luat cu ASALT Tiktok-ul cu noua piesă, „Seven”. De obicei dansurile Kpop sunt destul de greuțe, dar de data asta este acceptabil și destul de ușor de învățat. Artistul a pornit un challenge pe piesă și tot mapamondul a dansat pe ea. Știu că știți piesa fiindcă este peste tot, probabil nu știați că are influențe Kpop, fiind în totalitate în limba engleză. Enjoy the wave, xoxo.

Autor

Add Comment