n

Maker Content Hub

Băiat GenZ care face cosplay Schelet de Hallooween 2023.

Halloween 2023 upgrade – o interpretare GenZ

Halloween 2023 a venit cu o totală altă identitate anul acesta, iar upgrade-ul i se datorează în întregime Generație Z. Dacă te-ai obișnuit să vezi doar referințe horror și să ai parte numai de spooky vibes, de data asta imaginația generală a zis: hold my beer.

TikTok-ul a fost asaltat în cel mai fascinant mod de o varietate de costume și reinterpretări atât de fin executate, încât trebuie să fii cu adevărat fanul referinței ca să te prinzi. Dar de ce este Halloweenul de anul ăsta atât de important? Uite aici primul indiciu.

Dacă nu te-ai pierdut pe internet zilele astea, uite ce ai ratat de Halloween 2023:

Avem clasicele referințe din Harry Potter, Twilight și Disney.

@emilycristiano1

Happy Halloween to all our fellow witches and wizards!

♬ original sound – toystorydad

Oldies but goldies, nu ai cum să greșești cu alegerile astea. GenZ a creeat prin costumele lor anul acesta personificări din referințe pe care, la o primă vedere, le poți rata chiar și dacă ești fan.

Categoria „we`re always gonna live in the `00s”.

@leedleleedlelele

if you get this costume then youre a true 2000s girlie@Ali

♬ original sound – officialmyramusic

Faptul că GenZ, tineri cu vârste între 14 și 26 de ani, sunt atât de bine conectați la ce rula în cu mult înaintea lor – este dovada calității produselor făcute atunci. Indiferent că referința vine dintr-un film, dintr-un boy band, cartoon sau chiar brand, if is GenZ approved then it is done right.

Halloween 2023 Reputation

Iar ultima categorie din Halloween 2023 ține de cât de mult investești în reputația ta. A ta ca persoană publică, celebritate, om mediatizat și alte sinonime. Când vezi colegi de breaslă care se costumează în tine – știi că ai reușit în viața ta de artist.

@mrstaylautner

Our last song got 3 billion streams💰

♬ original sound – pizza hut

Pe final de Halloween 2023 recap, aș vrea să îți arăt și cum s-a văzut această sărbătoare în jurul lumii. Pentru că, deși părți ale globului au vrut s-o interzică anul acesta for safety reasons, the spooky spirit can`t be stopped FOR NOTHING. Iar muritorii cu siguranță nu au șanse.

@janinneherrleinn

Celebrando Samhain/ Halloween em Dublin com @Macnas 💚 sensacional! #janinneherrleinn #dublin #dublintiktok #irlanda #ireland #macnas #samhain

♬ Svanrand – Heilung

Dacă îți vine greu să ieși din spooky season, fear not. Venim cu partea a doua din Halloween 2023 cât ai zice hocus pocus.

Autor

Add Comment