n

Maker Content Hub

Trei fete care fac un dans pe TikTok pe un fundal roz.

Top 5 trenduri pe TikTok în iunie 2023

A venit momentul să vorbim despre TikTok și trendurile care l-au împânzit în luna iunie, fiindcă toată lumea știe: ce este TikTok fără trenduri și sounduri virale?

În fiecare lună se nasc trenduri noi și sounduri pe care le știi, le știai sau le auzi pentru prima dată contact cu ele devin virale, lucru care încurajează TikTok-ul și creatorii de conținut să creeze content pe baza trendului. Deja știm ce înseamnă acest termen, cum se folosește pe TikTok și de ce, așa că propun să intrăm direct în pâine.

1. Bill Hader CapCut Template – sau cum îi spune toată lumea… ăla cu Makeba.

Makeba este o piesă care a devenit virală pe TikTok în ultimele săptămâni și a fost folosită în luna mai ca un vibe overall, adică Makeba descria un vibe de happiness, relaxare, party – tot ce intră în această paletă de good vibes only. În luna iunie aceasta a fost pusă pe un template de CapCut cu Bill Hader. Practic, înseamnă tot același lucru, dar îl poți adapta în mai multe moduri – mai ales corporate. Cred că asta se datorează și faptului că actorul de comedie seamănă foarte tare cu personajul Dwight din The Office.

2. Stop when it’s a lie – Green Flag edition.

Anul trecut internetul a fost împânzit de Red Flag, știm deja cu toții ce înseamnă, de ceva vreme s-a popularizat și termenul de Green Flag. Putem spune că dacă Red Flag e de rău (mă rog, acum dacă nu vorbim de TikTok hotties, because I’m colorblind), când cineva este un Green Flag înseamnă că este ce ți-ai dori în viață.

TikTok a scos acest filtru cu 3 Green Flags deasupra capului și se presupune că îți ghicește cele 3 Green Flags ale tale. Cum știm, nu este cel mai on point, așa că trend-ul constă în a te opri atunci când efectul spune prima minciună. A devenit foarte amuzant în momentul în care a fost adaptat pentru actori, cântăreți, personaje din anime-uri and so on.

3. Ashley. Look. At. Me.

Beauty transition. Este cea mai reușită tranziție de beauty din luna iunie. Sound-ul este din serialul The Boys, se referă la personajul Ashley Barrett (bun serial, recomand!). Ca în orice video de tipul ăsta este implicată o tranziție foarte cool, iar nimeni nu poate să-mi spună că orice include beauty transition nu este satisfying to watch. Nu avem cum să facem top 5 trends fără beauty trends – sorry.

4. If we ever broke up – Dance trend

Bineînțeles că am ajuns și la dance trends. Dintre toate pe acesta l-am văzut peste tot în luna iunie, de la tutoriale de cum să-l dansezi, până la videoclipuri cu milioane de like-uri pe acest dans simplu.

Piesa care a devenit virală este If We Ever Broke Up de la Mae Stephens. Enjoy!

5. Late night in the middle of June.

La jumătatea lunii iunie TikTok-ul a fost PLIN de acest sound. Știm că vara este un anotimp magic, vara se întâmplă muuuulte. Această piesă este matchy cu luna iunie, luna în care ne dăm seama că este într-adevăr vară. Nu a fost în mod special ceva care să iasă în evidență, a fost un whole vibe pe care fiecare și l-a exprimat cum a vrut pe această piesă. Tu la cine te-ai gândit când ai auzit asta pe for you? 😊 Apropo, Heat Waves, așa se numește piesa.

Știu că este această întreagă discuție cum că trebuie să fii original pe TikTok și cred 100% în ea, dar uneori trebuie să te duci și cu valul. Trendurile nu sunt degeaba numite așa, dacă nu funcționau nu erau trecute sub această categorie. Go with the wave (că-i vară, te-ai prins?)

Autor

Add Comment