n

Maker Content Hub

Băiat GenZ care se uită afară pe telefon la trendurile TikTok din noiembrie, cu o cafea alături, îmbrăcat cu o helancă albă și jachetă de toamnă maro.

Trendurile TikTok din noiembrie 2023

Trendurile TikTok din noiembrie din noiembrie sunt finally aici. Noiembrie e tranziția între Halloween și Crăciun, unde o grămadă de lume începe pregătirile pentru luna decembrie sau încă plânge că nu s-a bucurat destul de octombrie. Hai să vedem ce s-a întâmplat pe TikTok în materie de trends și la ce am mai râs și în noiembrie:

1. Harry Potter on techno

Nu știu exact de unde, cum și de ce s-a răspândit în halul ăsta ABIA ACUM. Video-uri cu Harry Potter pe techno sunt de câțiva ani doar că n-au prins, dar anul ăsta, mai ales luna trecută, am avut fyp plin. Ce mi s-a părut foarte tare e că mă gândeam oare ce brand o să reușească să folosească soundul? Well, cel mai nebun și preferatul meu a bifat și acum unul din trendurile TikTok din noiembrie: Duo Lingo.

@duolingo

me when i beat u in chess 🫵🤣play my bot, link in bio♟️

♬ original sound – Zeo

The chaos…

2. Oratrice Mechanique D’analyse Cardinale 💅

Problema la ăsta e că nici nu știu să-l explic. A fost primul trend care mi-a dat cu error 404. I mean, I get it, dar asta pentru că m-am jucat Genshin. Soundul este ceva din Genshin Impact, un joc foarte cooleanu de altfel, recomand. Ca să înțelegeți ce este acest lucru, în primul rând: Oratrice Mecanique d’Analyse Cardinale, denumită succint și Oratrice, este un cântar mecanic de mari dimensiuni amplasat în curtea Operei Epiclezei lui Fontaine, creat de Focalors. Aceasta convertește credința oamenilor în justiție în Indemnitium, o sursă de energie folosită la Curtea lui Fontaine și Erinnyes.

Fără alte introduceri, Ryanair:

3. Girl therapy

Mental health-ul este foarte popular și un subiect de mare interes în online în zilele noastre. Lumea nu se mai ascunde că merge la terapie, ba chiar se fac sounduri fun pe subiect, iar brandurile sar pe ele cum li se pare unul cu potențial. Vezi exemplu aici, Fenty Beauty:

@fentybeauty

ATTN: Don’t call or text us until we’re done #BlackFriday shopping! 💅🏼 #CyberWeek is in full swing and ✨surprise✨ #FentyBeauty is 30% off TODAY ONLY at @sephora! 🖤 Cop your #FentyFaves NOW for wayyyy less while you can, besties! 🤭 This deal ends at midnight! ⏰

♬ original sound – yaz

4. Hey, send me your holiday list!

Practic aici avem trendul clasic de noiembrie, cu ce îți dorești de Crăciun. Este unul din trendurile cu poze, prima poză vrea să portretizeze mesajul de la mama, că părinții îți cumpără cadourile de Crăciun basically, a 2-a poză este cea de a crea tensiune cu „say no more!” și a 3-a este lista per se. Fun fact, lista este mereu ceva…. rău.

Velveeta ne-a arătat ce ar vrea ei de Crăciun:

5. OOOOAAAAOOOAAAOOOOAAAAA AAAOOOO O HA O HA

Am zis să fiu amuzantă =))))) So, vorbim despre template-ul de pe CapCut cu cei 3 crai de la răsărit care cântă, dar nu știm exact ce cântă. A împânzit FYP în luna noiembrie. Kaufland a profitat de situație șiiii:

@kauflandromania

A zis cineva “nu mă lăsați singur în magazine că fac ravagii? 😂 #Meme #capcut #template

♬ original sound – Kaufland România

Asta am fost eu, ne auzim luna viitoare. Până atunci, sărbători cum vă doriți și stay creative!

Autor

Add Comment