n

Maker Content Hub

O fată GenZ cu păr mov și un băiat GenZ cu o căciulă neagră care se distrează pe un fundal roșu.

Vrei o campanie făcută de GenZ pentru GenZ? Call us!

Cum îți sună o campanie făcută de GenZ pentru brandul tău? Anul 2023 în România din punct de vedere Social Media este foarte promițător. Avem la îndemână multe rețele sociale care te pot ajuta la promovarea brandului tău. Cea mai în vogă în momentul de față este TikTok, o aplicație de care toată lumea a auzit dar cu toate astea încă există persoane reticente când vine vorba de acest canal de comunicare.

Maker Studio se ocupă cu crearea de conținut video scurt, snackable video content. Adică bucățelele de content pe care le vezi pe formatele scurte din rețelele sociale: tiktoks, reels, shorts. Cam tot ce și-ar putea dori următorii de la o campanie făcută de GenZ.

Cuplu care pozează cu baloane într-un cărucior de cumpărături pentru o campanie făcută de GenZ.
De ce este bine să lucrezi cu Maker Studio pentru atunci când vrei să faci o campanie GenZ pentru TikTok?

Cum funcționează?

Avem un colectiv de tineri Makeri care primesc brief-ul de la noi, iar ei pe baza brief-ului încep să genereze idei de conținut care se potrivesc pe campania ta video. Apoi, ideile Makerilor ajung la un grup de curatori. Ei sunt oamenii cu expertiză de agenție ce curatoriază cele mai bune idei pentru campanie. Pentru ca tu să primești cel mai bun rezultat, apelăm la influencerii pe care îi avem pe post de consultanți. Ei pun la punct ultimele detalii și fac și un draft video. Produsul final intră într-un studiu de calcule biometrice. Aici sunt analizate reacțiile publicului țintă (fericire, uimire, confuzie, atenție, schimbări ale feței, etc), ca să ne asigurăm că într-adevăr asset-ul este cel dorit. La final, dăm drumul campaniei.

Știu, sună copleșitor și lung, dar procesul nu este unul extrem de complicat.

De ce este bine să lucrezi cu Maker Studio pentru atunci când vrei să faci o campanie făcută de GenZ pentru TikTok? Este foarte simplu, cine îți dă idei mai bune care să prindă la generația asta dacă nu chiar Generația Z?

Vrei o campanie catchy și up to date făcută de GenZ pentru Generația Z? Call us!

Autor

Add Comment