n

Maker Content Hub

Trendurile TikTok în decembrie 2023

Trendurile TikTok în decembrie 2023

Trendurile TikTok în decembrie sau luna cadourilor sau Jingle Bells și alte derivate au fost prilej pe TikTok pentru noutăți, iar brandurile, ca de obicei, au profitat din plin.

Luna decembrie este de altfel cunoscută pentru toți cei care folosim Spotify, fiindcă este momentul Spotify Wrapped. Pe scurt, aplicația îți arată ce, cât și pe cine ai ascultat cel mai mult în anul precedent. Așa au anunțat ei pe TikTok:

@spotify

Just in case you didn’t know, it still isn’t too late to share your Top Songs of 2023… ⏳

♬ original sound – Spotify

Bineînțeles, a devenit un trend cu totul, fiind foarte pliabil și comic. Poți vedea aici cum l-a folosit Ryanair.

Cine s-a uitat la Gilmore Girls? Mânuța suuuus! În decembrie a fost viral un sound din serial și a devenit trend. A fost folosit ca să arate că ceva mainstream, poate pentru cineva nu este chiar atât de mainstream 😊 Dunkin, care face un content foarte drăguț, l-a folosit ca parte din trendurile TikTok în decembrie.

Știți trendul ăla care a fost super forțat și la noi în România, cu AI-ul, în care îl făceam pe acest avatar Andrei din ce în ce mai român, extra român, ultra român, etc? Fenty Beauty a făcut asta cu highlighter-ul lor ca să îl facă din ce în ce mai sparkly.

Îl poți vedea și tu aici.

It’s cuffing season and all the girls… eh, you know the drill. Trendul cu cuffing season este de vreo 2 ani constant în sezonul rece pe TikTok. Fetele sunt foarte încântate de el. De fiecare dată când apare, mă întreb oare de ce. Chiar și Crocs a înteles ce trebuie să facă:

Și bineînțeles, terminăm cu cel mai la îndemână trend, Gift Guide. Este exact ce sună, fără alte introduceri, tot Ryanair.

Dacă ai aterizat pe Maker Hub cu întârziere, fear not. Poți face un recap rapid la trendurile TikTok în decembrie 2023 direct de aici.

Asta a fost decembrie, ne auzim pentru ianuarie, eu sunt Patricia and I’m out!

Autor

Add Comment