n

Maker Content Hub

Grup de Gen Z care creează conținut pentru Maker Studio.

Maker Studio este despre Content Marketing și o să-ți placă

Ți-am tot povestit pe parcursul articolelor noastre, și ai văzut și în descrierea de pe site, faptul că la Maker Studio facem snackable video content predominat pentru TikTok, dar și pentru platformele Instagram și YouTube. 

Acest conținut realizat în urma unui proces unic și specific studioului Maker este un conținut propriu, pornit de la ideile makerilor și rezultat al execuțiilor creative ale creatorilor de conținut și influencerilor cu care lucrăm. 

Gen Z și Maker Studio
La Maker Studio facem campanii de content, nu campanii de advertising.

Maker Studio, alternativa campaniilor clasice

Da, la Maker Studio facem campanii de content, nu campanii de advertising. Mizăm pe un conținut autentic, liber, specific platformei respective. Această strategie exprimă propria viziune și creativitate a creatorului de conținut. Este, de asemenea, o alternativă creativă și inedită care integrează și brandul pentru care facem campania.

Generăm mai mult conținut nativ bazat pe storytelling, cât mai firesc și engaging pentru audiență. Produsul sau serviciul este și el parte din video, dar în plan secundar, și este integrat în povestea relatată de creatorul de conținut. 

Proiectele derulate ne-au demonstrat că am atras atenția followerilor, precum și a posibililor consumatori prin acest tip de conținut, într-un mod creativ și mult mai autentic decât cel tradițional. Împreună cu makerii și creatorii de conținut putem duce proiectul tău la următorul nivel.

Grup de tineri Gen Z care luvrează pentru Maker Studio.
La Maker Studio facem snackable video content predominat pentru TikTok.

Campanii integrate? We got you!

Desigur, putem implementa și o campanie integrată, însă la Minio Studio. Poți vedea aici ce campanii integrate am realizat pentru clienții noștri. 

Dacă ai în plan o campanie de content sau de advertising, nu ezita să ne scrii la hello@minio.ro. Haide să povestim despre campania ideală și ce variantă ar putea face match-ul perfect cu așteptările tale. Putem ajunge la audiența brandului pe care-l reprezinți în moduri diferite, dar eficiente. 

Autor

Add Comment