h

Maker Content Hub

Te va costa o mână și-un picior? Mai degrabă un deget.

Să vorbim despre bugete

Când vine vorba de pricing, Maker Studio are aceleași costuri ca alte agenții, dar beneficiile sunt cele care fac diferența. În același buget în care ar intra doar fee-ul de creație, clientul primește în plus ideea îmbunătățită de creatorii de conținut, validată de GenZ și testată biometric. Hai sa vedem ce include el.

Makerii GenZ sunt generatorii și validatorii ideilor creative. Ei ne recomandă trenduri, sounduri și chiar creatorii de conținut cu care se poate implementa campania.

Creatorii de conținut vin cu tot know-how-ul lor, nu sunt constrânși de brief și fac cele mai bune recomandări, astfel încât rezultatul să fie o campanie eficientă

Ulterior, conținutul video este pre-testat prin tehnologie biometrică (eye tracking, facial decoding, Galvanic Skin Response). Astfel, analizăm ce emoții generează și putem face modificări în funcție de rezultatul testării.  

Tot acest proces se întâmplă înainte ca propunerea să ajungă la client. Clientul primește o campanie la cheie, ce integrează toate aceste componente, astfel încât poate începe rapid implementarea.

Autor

Add Comment